Marketing voor zzp’ers

Als zelfstandig ondernemer oefen je niet alleen je beroep uit. Je draagt daarnaast alle petten die in een bedrijf voorkomen. Als CEO denk je na over het why van jouw bedrijf. Je maakt keuzes over jouw missie, je strategie en aanvalsplan. Als marketeer zet je jouw diensten en producten in de etalage. En eigenlijk zou je vaker content manager willen zijn, die verhalen schrijft of de social media guru die zorgt voor je zichtbaarheid. Ben je een zelfstandig ondernemer en wil je profiteren van Séphine’s netwerk, inzichten, kennis en ervaring? Ze helpt je met je marketing met:

Uitnodigingen ontvangen?

Wil je 11 keer per jaar de uitnodigingen voor deze bijeenkomsten ontvangen?
Meld je in 1 minuutje hiervoor aan.

Een-op-een-begeleiding

Albedo Network

Marketing en Communicatie trainingen

Workshops

Tijdens de workshops van Séphine ben je actief bezig met bijvoorbeeld je eigen aanvalsplan of missie. Je leert al doende, de focus van de workshop ligt op het resultaat. Séphine garandeert dan ook dat je aan het einde van de workshop ook daadwerkelijk een missie of aanvalsplan hebt.

Over Séphine

Séphine heeft Passie voor promotie en hart voor mensen, dieren en onze planeet. Ze is al meer dan 20 jaar communicatievakvrouw en houdt de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, branding, communicatie en social media continu bij. Séphine legt complexe zaken heel eenvoudig en begrijpbaar uit. Ze is ijzersterk in concepten. Ze denkt in doelen en doelgroepen. Ze ziet waar jouw kwaliteiten liggen. Deze combinatie van ervaring, kennis en inzicht in ieders uitdaging maakt dat de trainingen van Séphine worden gewaardeerd met rapportcijfers van 8 tot en met 10.

Uitnodigingen ontvangen?

Wil je 11 keer per jaar de uitnodigingen voor bijeenkomsten of de Albedo Nieuwsbrief ontvangen?
Meld je in 1 minuutje hiervoor aan.

Zelfstandig ondernemer en auteur? Bekijk dan deze trainingen:


Heb je een vraag of wil je een of meerdere trainingen volgen?
Neem dan contact op met Séphine Laros en mail naar: info@albedocommunicatie.nl
Of bel nu naar: 06-41009867.