detachering

voor communicatie of marketing talenten
met passie voor het vak
en focus op resultaat

Contentmarketeers, tekstschrijvers, communicatiespecialisten, social media specialisten, strategen; iedereen wil ze hebben. Dus daarom kun je ze niet vinden, of ze zijn net niet meer beschikbaar.
Heb je extra capaciteit nodig voor een project of tijdelijk een vacature invullen voor je social media, marketing- of communicatie-afdeling? En lukt het niet om een kandidaat te vinden? Dan is detachering via Albedo een goede keuze.

matchmaking op een diepere laag

We kijken niet alleen naar opgedane kennis en kunde, maar vooral naar de ambities, kwaliteiten en capaciteiten van de mens. We kijken voorbij de functieomschrijving en taken, naar de cultuur en onderliggende visie en wensen van onze klanten en zakenrelaties. Dat doen we met inlevingsvermogen en intelligentie. Dus geen geautomatiseerde matchmaking. Een passende kandidaat vinden kan alleen in een goed, persoonlijk gesprek.

talenten met persoonlijk leiderschap

De personen die wij aandragen zijn stuk voor stuk slimme, leergierige talenten met passie voor het vak en het bereiken van resultaten: of het nu gaat om een junior of een senior specialist. Het is onze missie om onze klanten en de talenten met matchmaking en onze ervaring te laten stralen, bloeien en groeien.

Sephine Laros: betrokken netwerker

Sephine Laros, eigenaar en oprichter van Albedo in Delft is een netwerker en verbinder pur sang. Ze was niet voor niks finalist in de Delftse ondernemersverkiezing “Netwerker van het jaar”. : Ik heb niet alleen een groot fysiek netwerk of mijn netwerk op Linkedin. Als een klant mij belt of ik iemand weet voor een functie, komt er vaak een marketing of communicatieprofessional in me op die voor me werkt, gewerkt heeft of die tijdens een gesprek echt indruk op me heeft gemaakt. Dat recent zijn, of iemand die ik jaren geleden echt ontmoet heb.

ons geheim: netwerk en goodwill

We hebben in 20 jaar een uitgebreid netwerk van professionals in de online marketing, communicatie en sales en hiermee nauw verwante vakgebieden opgebouwd. We hebben jarenlang samengewerkt met professionals en specialisten. We blijven dit netwerk van jonge talenten en zwaargewichten continu uitbreiden en onderhouden. Dankzij dit netwerk en de opgebouwde goodwill hebben we of vinden we op korte termijn een professional beschikbaar voor een project of detacheringsopdracht. Dit doen we op kleine schaal voor bestaande klanten en relaties.

kennismaken?