Finalist Netwerker van het jaar Sephine Laros start Albedo Network

Finalist  “Netwerker van het jaar”
Het is heel bijzonder om Finalist te zijn voor “Netwerker van het jaar”.  Ik heb volop genoten van de mooie, verrijkende ervaring.

Het is een unieke kans en een hele eer als je in de spotlights staat. Aan de andere kant maakten de juryvragen tijdens de voorrondes dat ik stil stond bij de toekomst van mijn bedrijf en de netwerken waarin ik mensen en groepen met elkaar verbind. Hoe kan ik het netwerken en mijn bedrijf meer met elkaar verbinden? Hoe kunnen meer mensen uit mijn netwerk profiteren van mijn inzichten en elkaar ontmoeten?

Albedo network
Het antwoord is met het Albedo network. Zoals ik al vermeldde in de pitch tijdens de Kracht van Delft, blijf ik natuurlijk doorgaan op de ingeslagen weg. Ik blijf netwerken en verbinden. Ik sta aan de wieg van 2 succesvolle Delftse netwerken en daar is nu een nieuw netwerk bijgekomen: het Albedo Network. Een netwerk waar je elke maand leert over marketing, communicatie en social media en nieuwe ontwikkelingen kunt volgen. De data zijn geprikt, zo ook de onderwerpen voor de inspiratiesessies, lezingen en workshops. Aansluitend leer je elkaar echt kennen, gewoon in Delft. Op maandag 8 januari is de kick off, dus doe met me mee, word lid en meld je nu aan voor  de kick off op 8 januari!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *