Een nieuw logo of huisstijl? Albedo!

Een nieuw logo? Het huisstijlontwerp aanscherpen? Zodat het weer zit als een maatwerkpak?
Natuurlijk bij Albedo. Het is immers de basis voor een sterke branding!

Je huisstijl is een belangrijk onderdeel van je branding. Het beïnvloedt de houding en het gedrag van je doelgroep ten opzichte van je merk: wat ze over je vertellen. Een professionele huisstijl wekt vertrouwen bij je klanten. Het zorgt voor herkenbaarheid en het onderscheidt je van je concurrenten. Het scheelt heel veel inspanning als mensen dankzij je huisstijl al een positieve houding aannemen naar je bedrijf toe. Omdat het bijvoorbeeld sympathiek overkomt, aantrekkelijk is, of juist voor kracht of kwaliteit staat. Een huisstijl die een kernwaarde van uw bedrijf uitstraalt. Dat is waar we bij Albedo voor gaan. 

spelenderwijs

In 5 stappen halen wij spelenderwijs de informatie boven tafel om goede voorstellen te maken die passen bij jouw business. Communicatief en creatief. Een huisstijl die zit als een maatwerkpak.

Draagvlak binnen je team

We helpen je met het draagvlak binnen je bedrjif of team. Zodat je nieuwe logo en huisstijl daadwerkelijk wordt toegepast.

Lange termijn relatie

We gaan voor de lange termijn relatie en zetten een extra stap voor jou.

Stralen, BLOEIEN en groeien

Het is onze missie jouw organisatie met onze kennis en ervaring te laten stralen, bloeien en groeien.

Het team

Séphine is al 25 jaar communicatievakvrouw. En zo’n 20 jaar voor haar eigen bedrijf Albedo. Ze voerde vele strategische huisstijlprojecten uit. Restyling’s, compleet nieuwe huisstijlen en huisstijlmanagement. Maar ook advies over de merkenstructuur van een bedrijf en ver branding. Séphine is de auteur van het boek: Huisstijlonderzoek, op weg naar een nieuwe huisstijl. Haar ervaring en kennis delen, dat doet ze graag. Haar uitgangspunt is altijd een logo of huisstijl die laat zien waarvoor je bedrijf staat.

Michel is de senior branddesigner van Albedo. Hij is expert in branding, strategische concepten en beeldtaal. Heeft hij een eigen stijl? Ja, in zijn vrije werk wel. Zijn logo en huisstijl ontwerpen zijn in de ideale stijl voor onze klanten.

Als je een huisstijl laat ontwikkelen voor je bedrijf, gaan wij samen voor je aan de slag!

Wat deden we zoal?

Wil jij weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Interesse?