Duurzaam ondernemen zichtbaar maken in je huisstijl?

Dat kan met een duurzame uitstraling

Met een goed gekozen huisstijl laat je het unieke van jouw bedrijf in een oogopslag zien. Dus ook dat je staat voor duurzaamheid. Op basis van de nieuwe kernwaarden en missie kun je je huidige huisstijl evalueren. Past de huidige visuele identiteit bij je duurzame identiteit? Is er een aanpassing nodig? Op basis van onderzoek, en veel ervaring kan Albedo adviseren of een rebranding voldoende is, of er een nieuwe brand nodig is. Kortom: met welke aanpassingen (vorm en kleur) associeert jouw doelgroep jouw huisstijl meer met duurzaam ondernemen.

Mooie voorbeelden van huisstijlen die duurzaamheid uitstralen zijn bijvoorbeeld ASN Bank, Greenwheels, Innocent en  Talent Valley - Spirare.

Dat kan door in je huisstijl milieuvriendelijke keuzes te maken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) kun jij ook in je huisstijl toepassen. Eenvoudig door de huisstijl milieuvriendelijk te maken. Zo straal je niet alleen duurzaamheid uit, maar ben je ook authentiek!

Albedo weet hoe je rekening kunt houden met het milieu, bijvoorbeeld:

door te kiezen voor kleinere folders en meer digitale communicatie-uitingen,
door te letten op je data opslag door een bewuste papierkeuze, met milieuvriendelijke inkt, dankzij verantwoorde relatiegeschenken.

Heeft je bedrijf al een duurzaam inkoopbeleid, toets alle huisstijldragers hieraan. Séphine's team staat voor je klaar om met je huisstijl en logo aan de slag te gaan! 

Toe aan een huisstijlscan?