Training Een perfect persbericht

Gratis reclame? tijdens de training “Een Perfect Persbericht in een middag” ga je je eigen persbericht schrijven. Een echt persbericht met echte nieuwswaarde, dat echt in krant kan komen. Deze training wordt begeleid door hoofdredacteur en tekstschrijver  Annemarie de Vries en door communicatievakvrouw Séphine Laros.

Wat kun je verwachten?

  • Ideeën voor een goed onderwerp.
  • Uitleg over het schrijven van een goed persbericht.
  • De bouwstenen van een persbericht.
  • Tips om je bericht nieuwswaarde geven.

Je krijgt niet alleen uitleg, de focus van de training ligt op het schrijven van je persbericht, zodat je in een middag je eigen persbericht hebt!

De begeleiders

Annemarie de Vries is hoofdredacteur. Dagelijks ziet Annemarie zo’n 50 persberichten voorbij komen. Zij weet als geen ander  hoe je de meeste kans maakt op plaatsing. Vanuit haar tekstschrijfbureau Annemarie de Vries Tekst en Taal verzorgt ze de eindredactie en schrijft zelf artikelen voor de Delftse Post.  Daarnaast schrijft zij ook  voor AD Delft, Delft.business en diverse opdrachtgevers.

Séphine Laros is al meer dan 20 jaar communicatievakvrouw. Ze schreef al heel wat persberichten voor haar klanten zoals de ASN Bank, Internationale Vrouwendag Delft en haar eigen netwerk en is woordvoerder geweest. Séphine legt complexe zaken heel eenvoudig en begrijpbaar uit. Ze is ijzersterk in concepten. Ze is creatief in oplossingen en denkt in doelen en doelgroepen. Zij weet hoe je als bedrijf nieuwswaarde creëert.

Praktische informatie

Vanaf april 2020 is deze training online en in de ochtend.

Data en tijd:

Donderdag 28 mei 2020, 9u30 –  – 12:30 (vol)
Donderdag 15 oktober, 13:00 – 16:00
Vrijdag 20 november, 13:00 – 16:00

Locatie:
Online via Zoom
en zodra het weer kan bij:
Albedo Communicatie
Nieuwe Langendijk 82
2611 VM Delft

Maximaal aantal deelnemers: 6 (per groep)

Ben je erbij?

Of je nu je 25 jarige jubileum viert, over een tijdje gaat verhuizen, je naam gaat veranderen of een prijswedstrijd gaat houden of een flashmob voor een opening of het nieuwe seizoen, of je bent er nog niet helemaal uit? Kom naar de training “Een perfect persbericht in een middag”.

Meld je aan door een mail te sturen naar: info@albedocommunicatie.nl

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur, een video over persberichten die je vooraf kunt bekijken en tips om alvast na de denken over het onderwerp van je persbericht.
Prijs: 180,- voor leden van Albedo Network, 200,- voor niet leden (excl. btw).